Trinseo

Trinseo-box-6.jpg
043.jpg
IMG_0916.jpg

 

Trinseo
Open dag

Trinseo is wereldwijd actief en produceert onder andere rubber, plastics en latex bindmiddelen. Een aantal van hun fabrieken zijn gevestigd in Terneuzen. Voor deze vestiging organiseerde het bedrijf een open dag. Aan ons de vraag om alle uitingen te verzorgen, van uitnodiging tot inschrijfwebsite en van roll-up banners tot narrowcasts.

 

Trinseo+Open+Dag+2018.38.jpg
IMG_0941.jpg
IMG_10.jpg

 

Het doel van deze open dag was om familie en vrienden van de werknemers een kijkje in de keuken te geven. De diensten en producten die Trinseo produceert is complexe materie. Leuk dan als werknemers hun naasten op een toegankelijke manier toch kunnen laten zien en meemaken waar zij de hele dag mee bezig zijn.

Er werden deze dag verschillende activiteiten georganiseerd waar de bezoekers aan konden deelnemen zoals een rondleiding door het laboratorium en werden de gasten getrakteerd op een hapje en drankje op het food court. Daarnaast was er de mogelijkheid om niet alleen het hoofdkantoor te bezichtigen maar konden mensen ook diverse bustours doen langs de verschillende plants.

 

IMG_09.jpg

Trinseo-box-8.jpg
Trinseo-box-3.jpg

Trinseo-box-13.jpg