Niet uitgesplitst in online en offline maar toegespitst op wat onze klanten nodig hebben
 
Schermafbeelding 2019-07-30 om 13.34.53.png
 

Hallo! wij zijn DMARC. Een strategisch-hands-on-no-nonsense-allround-full-service-online-offline-concepting-marketing-communicatie-creatie-reclamebureau… Juist…

Hoewel we het allemaal zijn, zijn wij er voorstander van om de dingen niet complexer te maken dan nodig. Daarom kiezen wij liever voor de term 'een reclamebureau'.

Volgens ons dekt dit de lading. Je kunt bij ons namelijk elke vraag op tafel leggen. Wij zoeken naar de onderliggende behoefte en vinden samen met jou de oplossing. Niet uitgesplitst in online en offline maar toegespitst op wat onze klanten nodig hebben. Soms is dat een flyer, soms een website en soms een aanpak over de hele breedte van het speelveld. Dit kunnen we doen omdat we een hecht team hebben zitten met elk een eigen specialisme. We zijn trots op de mix van denkers en doeners die er elke keer voor zorgt dat het resultaat klopt. Van planvorming tot uitvoering.

Nieuwsgierig wie nou wie is bij DMARC?
Bekijk het team hieronder…

 

Wie is wie bij DMARC?

Marc Dorst
eigenaar / strategie

Xinthia van Noorden
vormgever / vastgoed

Michiel Govers
ontwerper / concept

Wouke Dorst
administratie

Jurgen Dekker
stage

Eliene Vogel
ontwerper / vastgoed

Robbin Hoek van Dijke
vormgever / traffic

Esther Baaijens
vormgever / magazines

Ries Goudzwaard
media adviseur

Danny Hout
art director

Iris Kalkman
strategie / online

Pieter Beeke
media adviseur

 
 
 


Als bureau werken we voor heel diverse opdrachtgevers. Groot en klein, ideëel en commercieel. Toch hebben we de afgelopen jaren een bijzondere specialisatie opgebouwd in een aantal specifieke sectoren. We zijn een expert in vastgoedpromotie, ontwikkelen concepten en middelen voor de food- en horecasector, werken veel voor bedrijven in de automotivebranche maar genieten ook elke dag van de breedte en reikwijdte van het MKB.

DMARC heeft een tweede vestiging in Breda maar is geworteld in de Zeeuwse klei. Een wat ons betreft Zeeuwse instelling is dan ook wat onze samenwerking kenmerkt: direct, eerlijk en betrokken.

Meer weten?
Bel, mail of kom langs! Of lees
hier verder hoe we ‘het’ doen.

 
 
MichaelJBerlin-Advent2015-05d.jpg

Binnenkijken

7280 2.jpg
7559 2.jpg
7503 2.jpg
7550 2.jpg
7347 2.jpg
7511 2.jpg
7393 2.jpg
7450 2.jpg
7458 2.jpg
7329 2.jpg
7589 2.jpg
7317 2.jpg
7519 2.jpg
7409 2.jpg

Genoeg over ons, meer over jou.