Privacy- & cookieverklaring

Beste bezoeker, Leuk dat je onze website bekijkt en ons misschien wel gegevens van jezelf verstrekt. Werken we al samen? Dan zijn de nodige gegevens natuurlijk al bij ons bekend. Daarom vertellen we je graag hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Uiteraard ook handig om te weten als je een samenwerking met ons overweegt.

Hallo! Wij zijn DMARC. Een reclamebureau Wij verzamelen persoonsgegevens via onze website www.dmarc.nl. Door het vragenformulier in te vullen of door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, verstrek je ons jouw persoonsgegevens.

Onze contactgegevens:
DMARC
Smithweg 1.04
4462 HC Goes
Telefoonnummer: +31 (0)113 25 83 10
E-mail: info@dmarc.nl

Waarom verzamelen wij persoonsgegevens?
DMARC verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam

  • Adresgegevens

  • Postcode

  • Plaatsnaam

  • Mobiele telefoonnummer

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch contact

  • Gegevens over je activiteiten op onze website

  • Internetbrowser en apparaat type

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

DMARC verwerkt persoonsgegevens voor onderstaande doelen:

  • Het afhandelen van betalingen en/of het uitvoeren van de overeenkomst

  • Om goederen en/of diensten bij te leveren

  • Verzenden van onze nieuwsbrief

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

  • DMARC verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn

Worden uw gegevens gebruikt voor automatische besluitvorming (zoals profiling)?

Nee, dat doen wij niet.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Persoonsgegevens worden zolang bewaard als noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst en/of bemiddeling met inachtneming van de wettelijk daartoe gestelde termijnen. Wanneer er geen sprake is van een overeenkomst en/of bemiddeling worden de gegevens 8 weken bewaard en daarna vernietigd.

Delen van persoonsgegevens met derden

DMARC verstrekt uitsluitend aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Worden jouw persoonsgegevens ook buiten de EU verwerkt?

Nee, wij verwerken uw persoonsgegevens uitsluitend binnen de EU, en zoveel mogelijk in Nederland.

Cookies

Wij maken gebruik van cookies. Een cookie is een bestand dat onze website(server) plaatst op jouw computer, tablet of telefoon (apparaat) waarmee je deze website bezoekt. Door het bezoek voort te zetten, te klikken op links of onderdelen, of op enige wijze verder surfen binnen deze website, geef je via een actieve handeling aan toestemming te geven voor het plaatsen van cookies voor de doelen zoals uiteengezet in dit privacy beleid. Mocht je er niet mee akkoord gaan dat wij cookies plaatsen dan kan dit invloed hebben op de werking van de website. Je kunt dan het volgende doen:

De cookies verwijderen uit je browser

Instellen dat je browser cookies niet automatisch accepteert. Afhankelijk van je browserinstellingen is het mogelijk dat onze website minder goed werkt. Om goed gebruik te kunnen maken van onze websites, adviseren wij om cookies in te schakelen.

Welke cookies gebruikt deze website?

Functionele cookies

Die gebruiken wij om de website goed te laten werken en onderdelen van onze website handiger te maken, zodat je bijvoorbeeld niet steeds dezelfde dingen in hoeft te vullen of aan hoeft te klikken.

Analyserende cookies

  • Google Analytics

Wordt gebruikt om onderscheid te maken in gebruikers van www.dmarc.nl. Het betreft anonieme gegevens. Wij kunnen de informatie dus niet herleiden naar een persoon. U kunt het privacy statement van Google hier (https:// www.google.com/policies/privacy/) bekijken.

  • Facebook

Wordt gebruikt om het gedrag van bezoekers van www.dmarc.nl te bekijken. Met deze anonieme informatie kunnen wij campagnes relevanter inzetten.

Hoe kun je bij ons inzage in de verwerkte persoonsgegevens vragen? En hoe zit dat met rectificatie of het wissen van jouw persoonsgegevens/intrekken van je toestemming of als je gebruik wilt maken van het recht op dataportabiliteit of als je een klacht hebt of bezwaar wilt maken rond de verwerking van jouw persoonsgegevens?

Je kunt contact met ons opnemen via info@dmarc.nl. Wij zullen je verzoek dan in elk geval binnen de vereiste termijn van 30 dagen afhandelen. Een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens? Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jouw is gedaan, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

DMARC neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@dmarc.nl

Links naar andere websites en bronnen

Op onze website kun je linkjes naar websites/bronnen van derden vinden. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de omgang door die partijen met jouw persoonsgegevens. Lees hiervoor het privacy statement van de betreffende partij.

Laatst gewijzigd 28 november 2018